Despre noi

Despre noi

Optimus Courier ia nastere din dorinta de a oferi  cele mai optime servicii de curierat din oras.

Cand vorbim despre servicii optime de curierat facem referire la respectul fata de client, managementul firmei fiind bazat pe ideologii in care mai presus de toate este satisfactia clientului.

Ceea ce dorim sa oferim clientilor este SIGURANTA. Siguranta preluarii coletului la timp,  siguranta transportarii intacte a bunului si siguranta livrarii in timpul agreat.

Flexibilitate si viteza. Traind in vremuri in care totul se demareaza intr-un mod alert, dorim sa va ajutam prin a castiga TIMP pentru dumneavoastra. Vom fi PRIMA firma de curierat din tara care se va mula pe  modul in care clientul isi desfasoara activitatea.

Pentru ca ne dorim sa oferim transparenta in orice moment,  vom oferi informatii despre orice bun se afla in posesia noastra ori de cate ori este nevoie, punandu-va la dispozitie o platforma de urmarire a expeditiilor, dar si un operator dedicat pentru dumneavoastra.

Atuurile noastre.

Colete mici, colete mari. Fiind parte a unei  firme de transport nu ne vom rezuma la a va asigura expedieri in conditii optime doar pentru colete mici. Avand o retea bine pusa la punct, putem face fata intr-un mod corespunzator pentru livrarea coletelor si de dimensiuni mari, atat pe plant intern cat si pe plan international.

Am studiat atent nevoile dumneavoastra. Am aflat ce va nemultumeste ! Misiunea noastra este de a deveni  acea firma de curierat la care sa va ganditi cu drag.

Rugamintea noastra este sa ne puneti la incercare ! 

Cu stima,
Manager Marc Marius


OPTIMUM CHOICE. BETTER WAY